mutass mindenkit!

MediFat Sztártabló

következő előző

Szorcsik Viktória

A MediFat Elektrolipolízis 2006 ősze óta az életem része. Akkor megszabadultam a narancsbőrtől és egy-két zavaró zsírpárnától, és azóta csak a karbantartásra kell figyelnem. Hatalmas biztonságérzetet ad, hogy ha visszaszedek 1-2 kilót, esetleg nyaralásra készülök, vagy éppen a Playboy címlapján mutatom meg magam, a MediFat pillanatok alatt csúcsformába hoz.

Szorcsik Viki - a sportos alak szerelmese

Szerintem sokan nem értik, neked miért van szükséged alakkorrekcióra.

- Mit csináljak, ha egyszer maximalista vagyok mindennel, tehát az alakommal kapcsolatban is. Régen rossz lenne, ha mások is észrevennék, hol vannak azok a ragaszkodó zsírpárnák, amelyektől most sikerült megszabadulnom. Én egyébként rendszeresen mozgok, egészségesen táplálkozom, mégsem sikerült eddig a zsírt a problémás helyekről ledolgoznom.

A program nagy érdeme, hogy normál testsúly esetén nem kell őrült módon fogyókúrázni, hanem a zsír milyenségének megfelelő áramcsomagokkal pontosan a kritikus terület válik kezelhetővé. Heti 2x1 óra még az én pörgős életembe is belefér, az eredmény pedig látványos és gyors. Vad Katival mi már csak „karbantartásra” járunk, ez a legutóbbi utazásom alatt (Viki az USA több városában járt) is megvédett a súlygyarapodástól.

Szorcsik Viki alakjának titka

Ez a nyár életem legjobb nyara

Szorcsik Viki tűvel számolja fel a zsírpárnáit

További sztárok vallomásai a MediFat Zsírbontó módszerről:

Szulák Andrea és a 12 kiló fogyás története

tovább

Keleti Andrea

tovább

Ez a nyár életem legjobb nyara

tovább

Laky Zsuzsi

tovább

Rakonczai Imre

tovább

Még több híresség vallomása