mutass mindenkit!

MediFat Sztártabló

következő előző

Szorcsik Viki alakjának titka

Szorcsik Viki kisgyerek kora óta színésznő akart lenni. A vágya nagyon hamar teljesült, már 16 évesen a veszprémi Petőfi Színházban játszott, közben középiskolai tanulmányait folytatta. Később a Vidám Színpadon, a debreceni Csokonai Színházban és a Pannon Várszínházban is megcsillogtatta sokoldalú tehetségét. Szerepei között megtalálható minden magyar színésznő álma, a Csongor és Tünde Tündéje és Az ember tragédiája Évája. A prózai, operett és musical szerepek egyaránt közel állnak hozzá. Az utóbbi években az egyik népszerű tv sorozat főnővéreként nap mint nap láthatjuk a képernyőn.

Gyűröd a súlyokat. Futsz. Táncolsz. Aztán ellazulsz a szaunában, lelki szemeid előtt látod tökéletesre formált testedet, és elégedett vagy. Végre sikerült. Bajnok vagy.

- A laikusok általában így képzelik el az élsportolók, táncosok, színészek hétköznapjait. Azt hiszik, hogy aki ennyi edzésmunkát végez és ennyire tudatosan táplálkozik, annak semmi problémája nem lehet a testsúlyával, testösszetételével, vagy bizonyos helyeken kitüremkedő zsírpárnáival.

Az érintettek azonban tudják, hogy a profi edzés és táplálkozás még nem minden, néha a csodára is szükség van, mert szinte a géneket is le kellene győzni a sikerhez. Az esztétikai orvoslás új, nem műtéti irányvonala a célzott alakkorrekciós eljárás, a MediFat Elektromos Zsírbontás segítségével eltünteti a nem kívánt zsírpárnákat, tökéletes "versenyformát" hoz létre.

A módszer megadja a genetikusan meghatározott elsődleges zsírraktárak eltüntetésével azt a pluszt, amire minden, a testéből élő hírességnek szüksége lehet a tökéletes test eléréséhez.

Életed minden területét érinti a maximalizmus. Tökéletes alakodat csak a szerencsés géneknek köszönheted, vagy teszel is érte valamit?

- Világéletemben fontos volt számomra a sport. Iskolás koromban szertornáztam és az atlétika különböző ágazatait műveltem. Szertornában az iskolai csapatban országos bajnokságig jutottam el. A sorozatbeli szereplés és színházi munkák miatt nagyon kevés szabadidőm van, de alapelvem, hogy arra jut idő, amire igazán akarjuk. A sportot most is fontosnak tartom, hetente 3-4 alkalommal a Szigeten rovom a köröket, és közben boldognak érzem magam. Az akrobatikus fitnesz és a Hatha jóga szintén a hétköznapjaim része , de szezonálisan a sífutás, korcsolya illetve a tenisz is a kedvenceim közé tartozik. A sport egyébként szerintem a kitartásra és önismeretre is tanít.

 Van-e olyan sport, ami érdekel, de még nem próbáltad ki?

- Hát, talán a műugrást említeném, amit nagyon érdekes sportnak tartok.

 Te mit tartasz fontosnak egy sportoló nő alakjával kapcsolatban?

- Nagyon tetszenek a vékony, kecsesen izmos sportolók, vagy táncosok. Ha újra kezdeném, lehet, hogy magam is a profi tánc irányába indulnék el. A fitnesz versenyző lányok szintén gyönyörűek, és valahogy az egész megjelenésük az egészséget sugallja a számomra.

Az utóbbi hónapokban még vékonyabb lettél…

- Így van, a legnagyobb örömömre. Sajnos nekem is volt néhány ledolgozhatatlan zsírpárnám, amiktől még az előtt szerettem volna megszabadulni, mielőtt mások is észreveszik őket. A testösszetétel analízisem lapján viszont az általános fogyókúra nem jött szóba, mert csupán 1 kg zsírfeleslegtől kellett megszabadulnom a problémás helyeken, izomtömeg leadása nélkül. A MediFat módszer segítségével ezt a zsírtöbbletet gyorsan felszámoltuk, a kezelt területeimen nagyon látványos körfogat csökkenés következett be, a bőrredő vastagság pedig a normális értékre csökkent, tehát hivatalosan is megszabadultam a felesleges bőr alatti „zsírtárolóimtól”. A ruhaméretem azóta standard módon 34-36-os.

 Idén tavasszal USA-túra várt rád. Hogy úsztad meg az amerikai utadat súlygyarapodás nélkül?

- Kinn borzalmasak az étkezési szokások, eddig minden ismerősöm több kilót hízott a gyors- és műkajáktól, engem viszont a módszer megvédett a zsírpárnáim gyarapodásától.

 Mit jelent számodra a módszer?

- A biztonságot és nem mellékesen a kényelmet. Tudom, hogy ha véletlenül elengedem magam egy kicsit, nem mozgok annyit az elfoglaltságaim miatt, vagy az étkezés területén esem bűnbe, csak elmegyek néhány fenntartó kezelésre, és a felesleg néhány nap alatt újra eltűnik. Tudom, hogy ezentúl nem kell őrült fogyókúrákba kezdenem, ha felszedek 1-2 kilót, bár ettől különösebben nem tartok, hiszen a személyre szabott étrendem amúgy is megvéd.

Szorcsik Viktória

Ez a nyár életem legjobb nyara

Szorcsik Viki tűvel számolja fel a zsírpárnáit

További sztárok vallomásai a MediFat Zsírbontó módszerről:

Juhász Adrienn

tovább

A fogyásának paródiája a Showder Klubban

tovább

Janza Kata

tovább

Vad Katalin (Michelle Wild)

tovább

Varga Iza

tovább

Még több híresség vallomása