MediFat Magazin

Őszi fogyás és immunerősítés a pluszkilók látványos és hatásos leadásáért.

Dr. Gajdács Ágnes elárulja az őszi fogyókúra sikerének 7 titkát

2023.09.06

Hasi típusú elhízás

Súlyproblémával küzdő férfiak 100 %-a és a nők jó része hasi, vagy visceralis típusú zsírfelhalmozódással rendelkezik. Ennek genetikai és hormonális oka van. A férfiak elsődleges zsírraktára a hason található, nők esetében pedig a szülés, majd a klimaktérium időszaka kedvez a hasi zsírpárnák kialakulásának.

2021.11.02

Fókuszban a has

Fogyás vagy alakkorrekciós igény esetén a választható testrészek között abszolút első helyezett a has. Ennek oka, hogy férfiak esetében 100%-ban, nőknél pedig az esetek 1/3-ában a has a genetikailag meghatározott elsődleges zsírraktározási hely, és nők esetében a klimaktérium után az egyébként csípőtájra raktározók 40%-ában a has is csatlakozik az addigi zsírraktárakhoz.

2021.11.02

  A hasi felesleg veszélyei

  A hasi zsírpárnák nemcsak zavaróak, de veszélyesek is!

  2021.01.14

  Pályázati hirdetmény

  Obezitológiai-lipoterápiás orvosi kezelőegység prototípus fejlesztése

  2020.03.02

  Csípőtáji elhízás - mi a teendő?

  A fenéktájon lerakódó zsírpárnák - tehát a csípőtáji (ginoid) elhízás - a Magyar Orvosi Wellness és Prevenciós Társaság táplálkozási és életmódbeli szokásokat vizsgáló felmérésének adatai szerint a vizsgált nők 65%-ára jellemzőek. A változó kor beköszöntével a ginoid típusú nők esetében a hasi zsírpárnák is növekedésnek indulnak, és az érintettek kb. 1/3-ában kombinált típusú elhízás alakul ki.

  2019.11.26

  Életkorunk tükre – fókuszban a felkar

  Megereszkedett bőr, karemeléskor lógó bőrredők, formátlan, kelt tészta kinézetű felkar, narancsbőr a karon és vállon, szorossá váló ruhaujjak. A húszas életévek végétől kezdve az aktívan (felsőtestre is!) sportoló hölgyek kivételével minden nő számára ismerősek ezek a tünetek.

  2013.11.13

MediFat TV

Lejátszás

2 testŐr – Oroszlán Szonjával

Ha kíváncsi arra, hogyan tartja formában a szép színésznő testét és lelkét, nézze meg a 2 testŐr adását!

még több videó

Kövessen minket a Twitteren is! Folyamatosan frissülő videók a MediFat YouTube csatornáján Iratkozzon fel hírlevelünkre!