mutass mindenkit!

MediFat Sztártabló

következő előző

Ez a nyár életem legjobb nyara

Szorcsik Viki nyári élményeiről vall

 

Hogyan telik a nyarad? Úgy tudom, az utóbbi néhány hét szinte végig utazásokkal telt.

Hát igen, az utóbbi hónapokban sikerült több éves utazási elmaradásomat bepótolni. Már a tavasz is mozgalmasan telt, aztán a nyarat egy családi utazással kezdtem, néhány napot Horvátországban töltöttünk. Horvátország egyébként az egyik kedvenc nyaralóhelyem, és ez az út sem okozott csalódást. Hazaérve belevetettem magam a munkába, szerelmem viszont úgy gondolta, jó lenne legalább egy hetet édes kettesben tölteni. Rodosz mellett döntöttünk, sütkéreztünk, finomakat ettünk, és sokat gondoltam a MediFat-re, mert én voltam az egyetlen nő, akinek egyáltalán nem volt narancsbőre. Az elektrolipolízis kezelések előtt én is sokat küszködtem ezekkel a napfényben különösen jól látható ronda kidudorodásokkal, sőt egy időre a minit is hanyagoltam. Ez a nyár azonban számomra narancsbőr mentesen telik, és erre a párom is nagyon büszke.

Úgy tudom, az utazásoknak nem lett vége a rodoszi úttal.

Ez így van, a következő állomás Tunézia volt, többedmagunkkal a Magyar Turisztikai Hivatal és a Sláger Rádió szervezésében barangoltuk be Tunézia nevezetességeit. A legnagyobb élmény számomra a Szahara túra volt, felséges érzés volt a sivatagban járni, megtapasztalni saját apróságunkat a végtelen sivataghoz képest. Szerintem egyszer mindenkinek át kellene élni ezt az élményt.

A következő utad szintén Afrikába vitt, de nem a sivatagról szólt.

Tavasszal már elkezdtem a készülődést erre az útra, mert elméleti búvártanfolyamon vettem részt, a gyakorlati képzés pedig ezen a gyönyörű egyiptomi búvártúrán történt, melynek végén sikeres gyakorlati vizsgát tettem. Az volt az első igazi búvárkodás életemben, és azt hiszem, örökre rabjává váltam ennek az érdekes sportnak. Együtt úsztam 30 delfinnel, óriás teknősökkel, láttam hajóroncsot, éjjel pedig világítottak a planktonok. A merüléskor látott színek és formák elképzelhetetlen gazdagságára szinte lehetetlen szavakat találni. Újdonság volt számomra az is, hogy ezt a hetet folyamatosan a hajón vagy a vízben töltöttük. Nagyon jó volt a csapat, hiszen a búvárkodás igazán összekovácsolja az embereket, jó barátaim, Laky Zsuzsi és Rácz Félix társaságát szintén nagyon élveztem. El is határoztuk, hogy ezentúl rendszeresen összejövünk, búvárkodunk, vagy más izgalmakat próbálunk ki.

Ennyi élménnyel feltöltődve gondolom a munka is könnyebben megy.

A sorozat nyári szünetet tart, ezért több időm jut a színházi munkára. Plautus: A hetvenkedő katona bemutatójára augusztus 17-én kerül sor Szombathelyen. Szerintem nagyon jó előadás várható, hiszen a szereplők között olyan nagy nevek találhatóak, mint Jordán Tamás, Szabó Győző, Bezerédi Zoltán. A tavaszi bemutató óta folyamatosan játszom a Macskalépcső című darabban is, amelyben megint más oldalamat mutathatom meg. Úgy gondolom, nagyon szerencsés vagyok, hogy a televíziós szereplés mellett színházi munkákkal is megtalálnak, hiszen a két műfaj teljesen eltérő munkastílust követel meg, számomra pedig nagyon fontos a sokféle tapasztalat. Mivel maximalista vagyok, mindenben a topon szeretnék lenni, amibe belevágok.

Az idei nyáron mennyi időt fordítasz alakod karbantartására?

Hála a MediFat-nek, ezzel most nem sok gondom van. Tökéletesen érzem magam fürdőruhában is, hiszen eltűntek a zavaró zsírpárnáim. A sportra most nem sok időm marad, a zsírbontó kezelés viszont alig vesz el időt az életemből. Csodás érzés, hogy a nyaralás során az eddigiekhez képest sokkal jobban elengedhetem magam, még akár 1-2 kg-ot is felszedhetek, mert aztán a kezeléseknek köszönhetően pillanatok alatt ismét formába lendülök. Rengeteg ismerős és ismeretlen érdeklődik mostani alakomat látva, hogy csináltam ezt. Nagyon örülök, hogy velük is meg tudom osztani az én "titkos" receptemet. 

Szorcsik Viktória

Szorcsik Viki alakjának titka

Szorcsik Viki tűvel számolja fel a zsírpárnáit

További sztárok vallomásai a MediFat Zsírbontó módszerről:

Szorcsik Viki tűvel számolja fel a zsírpárnáit

tovább

Keleti Andrea

tovább

Keresztes Ildikó sikersztorija

tovább

Janza Kata

tovább

Juga Veronika

tovább

Még több híresség vallomása