MediFat Premier Klub regisztráció

A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.

Válasszon egy nehezen kitalálható jelszót. Nem árt, ha vannak benne számok, nagybetűk, vagy akár egyéb különleges karakterek.


Írja be ugyanazt a jelszót még egyszer.

   


Kérjük ügyeljen arra, hogy helyesen adja meg e-mail címét, ugyanis erre a címre fogjuk küldeni regisztrációja aktivációs linkjét


A MediFat Klubrendszerről

Kedves Érdeklődő!
A MediFat egyik legfontosabb védjegye a MediFat Zsírbontó Kúra mellett mindig is a barátságos klubhangulat volt. Szeretnénk kis ízelítőként Ön  a Premier Klubba történő díjmentes regisztrációja után hozzáférhet a hatássokszorozó szolgáltatáspaletta néhány szolgáltatásához, amelyeket teljes egészében a Start és VIP Klub tagjai a MediFat Elektrolipolízis Kúra részeként vesznek igénybe.  Regisztráljon díjmentesen a Premier Klubba!


Mi történik a Premier Klubba való jelentkezése után?
A regisztrációs űrlap kitöltése és elküldése után az Ön által megadott e-mail címre egy aktivációs e-mailt küldünk. Az ebben található linkre kattintva véglegesíti regisztrációját.  Ezt követően a honlapunk jobb felső rlszén található Saját oldalam menüpontra kattintva léphet be a klubtagok számára fentartott oldalra. A belépéshez szükség van az Ön által a regisztrációkor megadott e-mail cím és jelszó beírására.
A Saját oldalra belépve Ön létrehozhatja személyes profiloldalát, és azonnal használhatja a Premier Klub tagok számára aktuálisan elérhető funkciókat: Táplálkozási napló. Mozgásnapló. Sikernapló. Rövidesen Testszemle szolgáltatásunkat és a Készen állok? tesztet is igénybe veheti. 
 Kattintson a "Regisztrálok" gombra most!

Figyelem!

Start Klub tagság kizárólag a MediFat Elektrolipolízis Kúra megkezdése után keletkezik, a regisztrációt a kezelőorvos végzi.

VIP Klub tag kizárólag az lehet, aki a MediFat 1992-es fennállása óta legalább egy MediFat Elektrolipolízis kúrát sikeresen befejezett. Amennyiben Ön ebbe a kategóriába tartozik, e-mailben vegye fel velünk a kapcsolatot az info@medifat.hu e-mail címen, írja le Elektrolipolízis Kúrája időpontját és helyszínét, adja meg nevét (és az akkor használt nevét is!), születési dátumát, telefonszámát és e-mail címét. Kérelmének hitelesítése után (kb.1 hét) tájékoztatjuk Önt a regisztrációhoz szükséges teendőiről. 

elolvasom