mutass mindenkit!

MediFat Sztártabló

előző

Szívesen álltam a MediFat EgyenSÚLY Adomány Program mellé

„Szívesen álltam a MediFat EgyenSÚLY Adomány Program mellé, hiszen nagyszerű dolog, ha a fogyásommal éhező gyerekeket juttathatok ételhez. Az eddig leadott 6 kiló nem kevés, és a háborút a kilóim ellen tovább folytatom.“

„Ha nem hallottam volna a MediFat EgyenSÚLY Adomány Programról, valószínűleg nem szánom el magam egy újabb fogyókúrás kísérletre. 

Felvetődhet a kérdés, hogy mióta vagyok kövér.

Bár mondhatnám azt, hogy gyerekkoromban is kövér voltam, de ez nem lenne igaz.

Annak idején vékony kisgyerek voltam, és felnőtt koromban szépen fokozatosan, észrevétlenül kezdett rám rakódni a a zsír. Hiába mondták a szüleim és keresztanyám, hogy vigyázz Peti ebből baj lesz, nem hallgattam rájuk.

Gyártottam  egy kis poént is erre: gyerekkoromban még vékony voltam, de amióta a feleségem megszült, azóta nem tudok leadni 15 kilót!

Próbáltam én lefogyni már többféle módszerrel, 2-3 kg mindig  könnyen le is ment,  de ugyanolyan könnyen vissza is jött ugyanannyi, sőt még több. Most már tudom, hogy ezt hívják jojó effektusnak.

Amikor eljöttem a MediFat-hez, az volt az első meglepetés, amikor kiderült, hogy itt tűelektródákkal és elektromos áramot adagoló géppel fogyasztanak.

Én akkor elképzeltem, hogy a Légy című filmhez hasonlóan az ember beáll egy nagy fekete kapszulába, jön az áram és mindenféle effekt,  bemegy kövéren és kijön soványan, és ennyi az egész.

A tréfát félretéve azonban tudomásul kell venni, hogy az izzadást és a szolíd  szenvedést nem lehet megspórolni, ha az ember fogyni akar.

A kúra alatt sokat tanultam saját testemről.

Például észrevettem, hogy amit hétköznap fegyelemmel leadok, azt hétvégén a nagy vasárnapi ebédeknél majdnem vissza is szedhetem, tehát a hétvégéket és a nyaralást is ésszel kell végigcsinálni.

A MediFat kúra nagy része nyárra esett, amikor rengeteg fellépésem van, és a nyaralás se tett jót a fogyásnak.

Így aztán ősszel nagyon belehúztam, és 1 hónap alatt leadtam 6 kilót a hasamról, a színtiszta zsírvesztés 5,4 kg volt, a hasam pedig 7-8 centit karcsúsodott.

Azt is megigérhetem, hogy nem állok le, a háborút a kilók ellen tovább folytatom.

Szívesen segítem továbbra is a MediFat EgyenSÚLY Adomány Programot, hiszen nagyszerű dolog, ha a fogyásommal éhező gyerekeket juttathatok ételhez.“

                     

            Nézze meg Aranyosi Péter videóját!

A fogyásának paródiája a Showder Klubban

További sztárok vallomásai a MediFat Zsírbontó módszerről:

Ónodi Eszter

tovább

Juga Veronika

tovább

Csisztu Zsuzsa

tovább

Borbás Mária

tovább

Makány Márta

tovább

Még több híresség vallomása