mutass mindenkit!

MediFat Sztártabló

következő előző

Mádai Vivien

Hogy lehet 4 hét alatt 8 centivel vékonyabb a combunk?
Van, aki erre a kérdésre pontosan tudja a választ: Mádai Vivien

Vannak olyan élethelyzetek, amikor villámgyorsan kell formába hozni magunkat.

 

Mádai Vivien 1 hónappal ezelőtt úgy döntött, visszaszerzi régi alakját. Nem kényszerből, hanem mert bele akar férni a kedvenc 27-es nadrágjába. Rutinos fogyókúrázóként már kitapasztalta, mi az, ami nem válik be neki, és mi az, amitől jojózik.

Most végre meg akarta találni a számára legoptimálisabb módszert.

Rutinos fogyókúrázóként a következő elvárásokat sorolta fel magának a választandó módszerrel kapcsolatban: gyorsan lehessen tőle fogyni, mégis legyen tartós; legyen hatásos, mégis egészséges és biztonságos; a problémás területekről lehessen fogyni; ne igényeljen sok időt; nem kelljen koplalni. 

Vivien tudta, hogy nehéz lesz olyan módszert találni, ami ezeknek a követelményeknek megfelel. Sikerrel járt, vagy mégsem? - erről mesél Vivien.

„Az elmúlt 3 évben nagyjából mindennapossá vált az életemben a fogyókúra kérdése. Sok mindent kipróbáltam, néha sikerrel jártam, néha azonban csalódtam az aktuális fogyókúrámban.

Sajnos tipikusan az az alkat vagyok, aki a fenekére és a combjára hízik, és innen szinte lehetetlen küzdelem a kilók leadása.

Ehhez hozzátartozik, hogy sajnos a jojó effektus engem is elért.

Három évvel ezelőtt hirtelen meghíztam, majd 4 hónap alatt sikerült egy 15 kilós fogyást produkálnom. Akkor elégedetten dőltem hátra, és nyugtáztam, hogy ez az állapot már így marad.

Tévedtem.

Egy év elteltével újból visszajöttek a kilók. Televíziósként pedig nem tehettem meg, hogy efelett szemet hunyjak, hiszen a képernyő sajnos 5-6 kilót rádob az emberre látványban.

 Ezért is döntöttem úgy, hogy leszámolok a jojózással,  keresek egy olyan módszert,  ami hosszú távon is hatásos lehet. Ekkor találtam rá a Medifat-re és Dr.Gajdács Ágnesre.

A kezeléseknek köszönhetően egy hónap alatt 3,5 kiló színtiszta zsírt adtam le, 10 centivel lett karcsúbb a csípőm,  8 centivel lett vékonyabb a combom! Ez azért is hihetetlen, mert ahogy megtudtam, én a legnehezebben kezelhető zsírszöveti típussal rendelkezem. Kíváncsi lennék, mennyi ment volna le, ha átlagos zsírszövetem van?

 És ez meg csak a kezdet!!!

Nagyon örülök,  hogy végre találtam egy olyan módszert, aminek az étrendje is tartható a munkám mellett, és nem kell folyton azon görcsölnöm, hogy hogyan oldjam meg a különböző fogyókúrák bonyolult étkezeseit.

 Ráadásul a kezelés sem jár különösebb fájdalommal.

Szinte el sem hiszem, hogy az eredményem ilyen gyorsan máris szemmel látható!

A célomat azonban még nem értem el. A titkos álmom ugyanis az, hogy újra beleférek az én  kedvenc 27-es farmerembe. Ezért van egy kis szertartásom:  minden nap megpróbálom felvenni a „kicsikémet”, a kedvenc nadrágomat, és így nap mint nap átélem, hogy egyre közelebb kerülök a célomhoz. 

Azt hiszem, ennek a kezelésnek köszönhetően hamarosan  arról számolhatok be, hogy az elmúlt időszak küzdelmei, és a lassan hobbivá váló fogyókúrázás már csak  rossz emlék a számomra.”

Eléri végső célját Mádai Vivien? Néhány hét és kiderül.

 

Nézze meg Mádai Vivien videóját!Szeretne Mádai Vivienhez hasonlóan mielőbb megszabadulni zsírfeleslegétől, zavaró zsírpárnáitól műtét nélkül?

Ne késlekedjen, már csak néhány hete van a nyár beköszöntéig!

Szeretettel várjuk érdeklődését telefonon: +3670/7799-189 (Információs vonal)

e-mailben: info@medifat.hu

Szeretne bejelentkezni MediFat Elektrolipolízis kúrára?

Online bejelentkezés: www.medifat.hu/idopont

Telefonon egyeztetne inkább időpontot?

Várjuk hívását hétköznap 10-18 óra között, szombaton 9-12 óra között:

Dr. Bólya László: +3670/3816-780

Dr. Gajdács Ágnes: +3630/6559-676

Visszahívás: Ha nem sikerült minket telefonon elérni, még aznap visszahívjuk!

Tetszett a cikk? Ha igen, jól esne egy Like!

Vannak olyan ismerősei, akiknek hasznos lenne a cikkben olvasható információ?  Egy Megosztás, és sokat segíthet nekik.

További sztárok vallomásai a MediFat Zsírbontó módszerről:

Szorcsik Viki tűvel számolja fel a zsírpárnáit

tovább

Cserpes Laura - 2 ruhaméret

tovább

Ez a nyár életem legjobb nyara

tovább

Kökény Aranka álomalakjának titka

tovább

Balázs Klári és a csodaturmix

tovább

Még több híresség vallomása