mutass mindenkit!

MediFat Sztártabló

következő előző

2007. Új élet - új év

Anikó esetében nem igaz az új év, új élet mondás, hiszen a nagy változás fél évvel ezelőtt következett be.
Anikó 2006 júliusában szembesült azzal, hogy magánéleti problémái és a munkahelyi stressz ellen 15 kg "védőréteggel" vértezte fel magát, hála a rendszertelen, kapkodó étkezésnek, és kedvencének, a vaníliás karikának. A fordulópont akkor következett be, amikor interjút kellett készítenie egy orvosi alakkorrekciós módszer, a MediFat Elektrolipolízis egyik kifejlesztőjével, Dr. Gajdács Ágnessel. A beszélgetés közben már tudta, ezt a módszert neki találták ki.


Az egészséges életmód nagykövetévé váltam

Az elmúlt fél év hatalmas, és igen pozitív változásokat hozott az életembe. Hosszú hónapok kínlódása után júliusban belevágtam a MediFat Elektromos Zsírbontásba, és már néhány nap múlva látványosan fogyni kezdtem. Nagy meglepetéssel tapasztaltam, hogy az Elektrolipolízis hatására tényleg azoktól a zsírpárnáimtól tudok megszabadulni, amelyek a legjobban zavartak. Testem formálódásával együtt lelkem is változott, ismét kiegyensúlyozott és optimista lettem. A MediFat Set Point diéta felhívta a figyelmemet a minőségi táplálkozásra, ennek hatására a közérzetem kirobbanóan jó lett.

Persze a kúra elején csodálkoztam azon, hogy nem kell (sőt tilos) koplalni, a kedvenc ételeimet ehetem, mégis fogyok?! Ekkor döbbentem rá, hogy mennyi haszontalan műkaját ettem nap mint nap minden élvezet nélkül, és ez egyenes úton vezetett a súlygyarapodáshoz. Mostanra az egészséges táplálkozás és az egészséges életmód olyannyira az életem részévé vált, hogy nemcsak hobbiszinten, hanem komolyan elkezdtem a témával foglalkozni. Fontosnak tartom, hogy szűkebb és tágabb környezetemmel megosszam személyes tapasztalataimat az egészséges táplálkozás, egészséges fogyás terén.

Az új év új kihívásokat tartogat számomra

A rádiós szerződésem ősszel lejárt, azóta szabadúszóként több érdekes szerepkörben próbálhatom ki magam. A műsorvezetés mellett mindig vonzott a rendezvényszervezés, ahol érvényesülhet a kreativitásom . A civil szférában is tevékenykedem, és nagyon jól érzem magam. Az alakommal elégedett vagyok, 8 kg színtiszta zsírt sikerült idáig leadnom, hasam, csípőm 20 cm-el vékonyabb, combom 12 cm-el karcsúbb, mostani ruhaméretem végre megfelel az elvárásaimnak.

Nekem már sikerült

Néhány hónapja még én sem hittem volna, hogy újra karcsú leszek, és beleférek a régi ruháimba. Visszatekintve elárulom, cseppet sem volt nehéz. Valószínű, hogy egyedül nem sikerült volna, de a MediFat segítségével zökkenőmentesen értem el célomat. Nem akarom elkiabálni, de új alakomnak köszönhetően a szerelem is rám talált egy gyönyörű táncos, Angelo személyében, és ez további motiváció versenyformám megőrzésére." 

 

A Nagy Ő újra csúcsformában

Molnár Anikó

További sztárok vallomásai a MediFat Zsírbontó módszerről:

Varga Iza

tovább

Janza Kata ismét az Elizabeth címszerepében

tovább

Cserpes Laura - 2 ruhaméret

tovább

Csak fogyok és fogyok... Cseke Katinka és a mínusz 20 kg története

tovább

Marsi Anikó

tovább

Még több híresség vallomása