mutass mindenkit!

MediFat Sztártabló

következő előző

Kökény Attila és Aranka a fogyókúrában is társak

Fogyókúra közben nagy segítség, ha a családtagjaink, barátaink megértésére, támogatására is számíthatunk, például ha nem teszik elénk a kedvenc (de sajnos nem fogyókúrás) ételeinket , vagy nem kínálgatnak folyton a baráti összejöveteleken.
Ennél csak a közös fogyókúra nagyobb segítség, amit együtt sokkal könnyebb végigcsinálni, és sokkal, de sokkal nagyobb az esély a tartós sikerre!
Kökény Attila és felesége, Aranka a Megasztár befejezése után a közös fogyás, alakformálás mellett döntött. Céljuk eléréséhez azt a módszert választották, amely az évek során sok magyar celebritás, köztük Liptai Claudia segítségére volt csúcsformája elérésében.

A Megasztár alatt sokat fogytál. Miért volt szükség további segítségre?

Kökény Attila:

- A Megasztár alatt az étrendem tudatos megváltoztatása és a stressz könnyedén vitte le rólam a kilókat. Amikor vége lett a versenynek, rájöttem, hogy otthon sokkal nehezebb tartani magam új étkezési menetrendemhez, hirtelen iszonyúan kívánni kezdtem a régi, megszokott ízeket. Aztán eljött a nap, amikor mindent felfaltam, amit találtam, egy hét alatt visszajött 3 kiló, és mind a hasamra.

Tudtam, hogy azonnal kell tennem valamit, mielőtt mindent visszaszedek. Úgy gondoltam, ha példaképemnek, Liptai Claudiának, és a többieknek bevált a MediFat módszer, biztos jó lesz nekem is. Amikor az első zsírbontó kezelés után hazavittem az étrendi ajánlásomat, legnagyobb meglepetésemre Ari azt mondta: ez tetszik, ezt én is végigcsinálom. A következő kezelésre már ő is jött velem, azóta együtt fogyunk. Ari álma az, hogy újra 56 kiló szeretne lenni, mint az esküvőnkön, én pedig meg akarok szabadulni a pocakomtól. A közös fogyás még jobban összekovácsolt bennünket, együtt járunk a kezelésekre, együtt örülünk minden leadott kilónak, centinek.

Nem féltél belevágni egy olyan kúrába, ahol tűket szurkálnak a hasadba, áramot vezetnek beléd, és még a hagyományos étkezési szokásaidon is változtatnod kell?

Kökény Aranka:

- Iszonyúan féltem a tűszúrásoktól, az első kezelés előtt tiszta ideg voltam, de nagyon le akartam fogyni. Aztán kiderült, hogy a tűszúrásokat alig érzem, az áram pedig kellemesen bizserget, és éreztem, hogy ezt lazán ki lehet bírni a cél érdekében. Az étrendtől is tartottam, de nagyon jók az ételek, és a kedvenceimről se kell lemondanom, mert Dr. Gajdács Ágnes kicsit "átszabta" a hagyományos receptjeimet, így azok ugyanolyan finomak, mégis segítik a fogyást. Sokat lendített rajtam az is, hogy már az első kezelés után beindult a fogyás, egyre jobban lötyögtek rajtam az addig passzentos ruhák, és a 4. kezelés után már olyan nadrágom is feljött rám, ami a kúra előtt reménytelenül szűk volt.

Amikor elkezdtem a kúrát, bevittem néhány régi, szülés előtti fényképemet, mert már évek óta az volt az álmom, hogy újra így szeretnék kinézni. Ági azzal bíztatott, hogy képes vagyok elérni ezt a célt, de én (akkor még) ezt nem hittem el. Most, 3 héttel, 6 kezeléssel később már elhiszem, mert megvan a bizonyíték: a 3 héttel előttihez képest közel 3 ruhamérettel kisebb ruháim, az ismerősök meglepett tekintete, amikor rácsodálkoznak mennyit fogytam. Egy hét múlva lesz az első kúránk vége, kíváncsian várjuk a mérlegelést, akikor kiderül, mennyit fogytunk, és aztán folytatjuk tovább a kezeléseket egészen a cél eléréséig!

Kökény Aranka álomalakjának titka

További sztárok vallomásai a MediFat Zsírbontó módszerről:

2007. Új élet - új év

tovább

Marsi Anikó

tovább

Dobrády Ákos

tovább

A fogyásának paródiája a Showder Klubban

tovább

Rakonczai Imre

tovább

Még több híresség vallomása