mutass mindenkit!

MediFat Sztártabló

következő előző

Mérai Katalin szülés után újra bikiniformában

Nem könnyű szülés után viszonylag gyorsan formába lendülni, de a MediFat Elektromos Zsírbontás segítségével nekem ez gyorsan ment. Az étrend számomra maga az élvezet, mert imádok főzni, és ezek az ételek varázslatosak. Hálás vagyok a segítségért.

 A tévében a nézők szinte részesei lehettek az áldott állapotodnak. Hány kilóval gyarapodtál a szülésig?

- Én nagyon sokat híztam. A terhesség előtt 54 kg voltam, és 75 kilóval mentem szülni, ráadásul 4 héttel előbb jött a baba, tehát a legnagyobb súlygyarapodás időszaka nálam kiesett.  Az volt a baj, hogy nagyon vizesedtem, és a bevitt ételeket is tökéletesen hasznosította a szervezetem, annak ellenére,  hogy  én végig nagyon odafigyeltem az evésre, rengeteg zöldséget, gyümölcsöt fogyasztottam, és ha nassolni támadt kedvem, akkor is inkább gyümölcsöt rágcsáltam.

Bálint születése után mikor indult meg a kilók leolvadása?

- Néhány nap alatt több kiló lement, de az persze víz volt. Aztán még jobban elkezdtem odafigyelni arra, miket egyek, de óvatosan, hiszen még szoptattam. Néhány hónap alatt a 21 kiló nagyobb részét leadtam, és akkor szembesültem azzal, hogy az utolsó 6-7 kiló már nem mozdul, képtelen vagyok megszabadulni tőle. Ez nagyon zavart, hiszen színésznőként a szakmámból adódóan is van bennem egy adag természetes hiúság, ráadásul a magánéletemben is szeretném ott folytatni, mint a szülés előtt.

 Ennek az utolsó néhány kilónak a leadására választottad a  MediFat Elektrolipolízist?

- Igen, mert több kollégám járt a MediFat-hez, és mindenki látványos fogyáson, formálódáson esett át, tehát megvolt a személyes referencia.

Milyen változást hozott az életedbe a MediFat?

- Először is elkezdtem rendszeresen enni. Szerencsére nagyon rugalmas ez a táplálkozási szemlélet, amit kaptam, kis odafigyeléssel abszolút megvalósítható. A szervezettségnek köszönhetően azt is elkerülöm, hogy későn vacsorázzak. Szerencsére mi szeretünk főzőcskézni, és a MediFat receptek kifejezett kulináris tobzódást jelentenek a számunkra. Külön kiemelném a MediFat Életerő Turmixot, ami családi kedvenccé vált, illetve mindennap fogyasztjuk a MediFat Limonádét, ami vendéglátásnál is beválik. Érzem, hogy amióta így táplálkozom, azóta sokkal jobb a közérzetem, kevésbé fáradok el.

 A MediFat Elektrolipolízis kúrával kapcsolatban milyen tapasztalataid vannak?

- Én még a kúra felénél tartok, most ment le a 4. kezelés, és alig akarom elhinni, de másfél ruhamérettel már most kisebb nadrágot tudok hordani. Az is nagyon jó, hogy főleg  a problémás területekről fogyok, a zsírpárnáim folyamatosan olvadnak le rólam.  A párom is nagyon örül a változásnak, és nagyon sok ismerősöm is észreveszi a fogyást. Az egyik barátnőm nemrég zsírleszíváson esett át, ő irigyel a legjobban, mert az elektrolipolízisnél nincs hosszadalmas utókezelés, a bőröm pedig egyre feszesebb az áramcsomagoknak köszönhetően.

 

A strandszezonban különösen előnyös, hogy a kezelésről akár a strandra is mehet az ember.

- És nyugodtan mehet ki a strandra, nem kell takargatnia magát. Én elmondhatom, hogy a MediFat módszernek köszönhetően nagyon rövid idő alatt bikiniformába kerültem, újra elértem a versenysúlyomat.

További sztárok vallomásai a MediFat Zsírbontó módszerről:

Keresztes Ildikó

tovább

Várdai Anikó

tovább

Ábrahám Edit

tovább

Mádai Vivien

tovább

Csisztu Zsuzsa

tovább

Még több híresség vallomása