mutass mindenkit!

MediFat Sztártabló

következő előző

Juhász Adrienn

Mit köszönhetek a MediFat-nek? Nagy szó, de igaz: önmagamat.
Azt, hogy az a majdnem 80 kg-os lány visszaváltozhatott az 52 kg-os valódi Adrienné, igaz, nem varázspálca ütésre, hanem több hónap kitartó munkájának és a MediFat Zsírbontó kezeléseknek köszönhetően. Hálát és szeretetet érzek, ha a MediFat két orvosára, Ágira és Lacira gondolok. Köszönöm.

Juhász Adrienn újra 52 kg! Az elvesztett 28 kg nyomában

Az utóbbi évek leglátványosabb fogyása a médiában

 

Juhász Adrienn számtalan szép szerepben csillogtathatta meg tehetségét a Miskolci Nemzeti Színház és a Nemzeti Kamara Színház színpadán. Az emberek többsége mégis a Jóban Rosszban sorozat Elvira nővéreként ismeri a színésznőt.

A felé irányuló felfokozott figyelem oka az, hogy Adrienn produkálta az utóbbi évek leglátványosabb média-fogyását, amit a nézők a sorozatbeli szereplése miatt szinte napról napra követhettek végig.

Nem csalás, nem ámítás az, ami történt: Adrienn néhány hónap alatt 28 kg súlyfelesleget dobott le magáról. A hihetetlen kaland akkor kezdődött, amikor a néhány éve még nádszálvékony, 53-kg-os Adrienn elérte a 80 kg-os toleranciahatárt. Több fogyókúra kísérlettel a háta mögött elkeseredetten kereste a megoldást, amit végül barátnője, Vad Kati szállított a számára.

Kati ugyanis ekkor már megszabadult zavaró zsírpárnáitól a MediFat Elektromos Zsírbontás segítségével, ezért 100%-osan biztos volt abban, hogy Adriennek is erre a kezelésre van szüksége. Adrienn azonnal döntött, és ezzel becsukott maga mögött egy ajtót: az önsajnálat és a hízásba menekülés kapuját.

A változás nem volt könnyű, hiszen annak, aki naponta csak egyszer evett, és ráadásul éjfél után, bizony nehéz átállni a rendszeres étkezésre, a tudatos bevásárlásra, és a főzőcskézésre. A kifogások keresése 2-3 hétig tartott, de aztán, szinte varázspálca ütésre, hirtelen minden a helyére került, és működni kezdett.

AzElektrolipolízis kezelések hetente 2 napon 1-1 órát vettek igénybe, ez még a legfeszítettebb munkatempó mellett is bevállalható volt. A személyre szabott étrendi ajánlás pedig egy játékos kulináris felfedező utat jelentett Adriennek, a szervezettség pedig szintén jól jött. A kilók gyorsan olvadni kezdtek, az ismerősök és barátok pedig lelkesen észlelték a változást. Az viszont még Adrienn számára is meglepetést okozott, hogy életében először onnan tudta leadni a felesleges zsírt, ahonnan szerette volna, ezért az irányított fogyásnak köszönhetően alakja még jobb lett, mint annak idején.

Adrienn nyárra elérte, sőt kicsit túl is szárnyalta a kitűzött célt, 52 kg lett ismét. A nézők számára szinte hihetetlen, hogy Adrienn ilyen rövid idő alatt minden szenvedés és önsanyargatás nélkül ennyit fogyott. Azóta szinte minden nap megállítják az utcán, és a lenyűgöző fogyókúrája receptjét kérik tőle. Adrienn azóta is tartja a súlyát, és remekül érzi magát a bőrében. Példája pedig mindenkinek azt üzeni, hogy nincs lehetetlen. Kell az elhatározás, egy jó módszer, és a siker nem marad el. 

Juhász Adrienn őszinte vallomása súlyproblémáiról

További sztárok vallomásai a MediFat Zsírbontó módszerről:

Balázs Klári és a csodaturmix

tovább

Ónodi Eszter

tovább

Szorcsik Viki tűvel számolja fel a zsírpárnáit

tovább

Szulák Andrea és a 12 kiló fogyás története

tovább

Oroszlán Szonja

tovább

Még több híresség vallomása