Súlyfelesleg kalkulátor

A kalkulátor segítségével kiszámíthatja, hogy hány kilogramm leadása szükséges a kalkulált átlagos ideális testsúlyának eléréséhez.

Figyelem!

Ez a kalkulátor a testsúlyfelesleg mértékét kétféle értékhez (az Ön ideális testsúlyzónájának felső határához, illetve „szigorúbb” számítással az Ön kalkulált ideális átlag testsúlyához) viszonyítva adja meg.

Ezért előfordulhat, hogy az aktuális testsúlya alapján az Ön ideális testsúly zónájának felső határához képest nincs súlyfeleslege, mert a testsúlya az ideális testsúly zónán belül van, viszont az Ön kalkulált ideális átlag testsúly értékéhez viszonyítva mégis súlyfelesleg mutatkozik, mert az Ön aktuális súlya magasabb a kalkulált ideális átlag testsúly értékénél.

A fogyásának megtervezésénél Ön dönt arról, hogy melyik értéket kívánja figyelembe venni.

Ha Önnek a kalkuláció szerint nincs súlyfeleslege, de mégsem érzi jól magát a bőrében, előfordulhat, hogy normál testsúly mellett magasabb a testzsírszázaléka, azaz kedvezőtlen a testösszetétele, ezért tájékozódjon testzsírszázalékáról, testösszetételéről a Testzsír%, aktuális zsírtömeg és a Testösszetétel Kalkulátor segítségével.

Előfordulhat az is, hogy bizonyos testrészekre aránytalanul lerakódott zsírpárnái vagy akár narancsbőre zavarja, ebben az esetben nincs szüksége általános fogyásra, hanem alakkorrekcióra, tájékozódjon a MediFat Zsírbontó Kúráról. -> MediFat Elektrolipolízis Általános bemutatás