mutass mindenkit!

MediFat Sztártabló

következő előző
645

Várdai Anikó

Hatalmas dolog, ha az ember a saját bőrén megbizonyosodhat arról, hogy bármikor megszabadulhat a súlyfeleslegétől, ha valóban akar.
A MediFat Elektrolipolízis még az én makacs, kemény zsírpárnáimból is képes volt lefaragni, ami kisebbfajta csoda.

Várdai Anikó a Jóban Rosszban sorozat recepciósaként napi vendég otthonainkban. A fogyókúra sokáig nem szerepelt Anikó tervei között, de amikor a sorozatban komoly szívbetegséggel kezelték, kicsit megijedt.

"Sajnos nekem is vannak szívproblémáim, ha nem is olyan súlyosak, mint a sorozatban Rozinak. A szerepemmel ezért nem volt nehéz azonosulnom, és közben sokat gondolkodtam a saját betegségemről is. Ekkor határoztam el, hogy fogynom kell néhány kilót.

A megoldást barátnőm, Vad Kati javasolta, aki mesélt arról a kezelésről, amivel visszanyerte lánykori alakját. Számomra nagyon fontos volt az orvosi háttér, hiszen aMediFat Elektrolipolízis módszert orvosok dolgozták ki, sőt a kezeléseket személyesen a módszer kifejlesztői végzik. A módszer egyébként a zsírleszívás műtét nélküli alternatívája, tehát meghatározhatom, honnan szeretnék fogyni. A mérések során kiderült az is, hogy nekem olyan zsírszövetem van, ami hagyományos kezelésekre nem is reagálna, tehát a műtéten kívül más módszer nem is jön szóba. A kezelések nagyon kellemesen zajlottak, sokszor bóbiskoltam a bizsergető áramcsomagok mellett. Az étrend nekem nagyon bejött, az ételek többsége a kedvencemmé vált.

Egy hónap alatt 8 kg-ot fogytam a kezelés hatására, körfogataim pedig mérési pontonként 12-15 cm-t csökkentek, ami a ruhatáram átértékelésére késztetett. Ami számomra még fontosabb, határozottan javult a közérzetem, nőtt a teljesítőképességem, mintha egy kis póterőművet építettek volna belém."

További sztárok vallomásai a MediFat Zsírbontó módszerről:

579

Janza Kata ismét az Elizabeth címszerepében

tovább
601

Lóránt Krisztina

tovább
581

Balázs Klári és a csodaturmix

tovább
643

Juhász Adrienn

tovább
603

Mérai Katalin szülés után újra bikiniformában

tovább

Még több híresség vallomása