Hírek, újdonságok

2648

A munkahely szerepe a fogyókúra sikerében

Egészség-, és fogyásturbó a munkahelyen.

2641

Tavaszi hadjárat a seprűvénák és hajszálértágulatok ellen 20% kedvezménnyel

Szívesen megszabadulnál a seprűvénáktól és az arcodon lévő kitágult hajszálerektől? Most 20% kedvezménnyel megteheted, hiszen 2018. április 12 – 19. között minden Veinwave kezelés 20% kedvezménnyel vehető igénybe a férőhelyek erejéig a MediFat Szépségklinikán, csak bejelentkezéssel!

2637

Új lendület a fogyásban

Legtöbben Húsvét után vágnak bele évi rendes fogyókúrájukba, mert nem akarnak lemondani a húsvéti finomságokról. Nem biztos azonban, hogy ez a legjobb taktika, mert rövidesen kezdenek lekerülni a melegebb ruhadarabok, és egykettőre itt a nyár. A Húsvét előtti böjti időszak hagyományosan a tavaszi salaktalanítást időszaka. Sokan ilyenkor léböjtöt tartanak, de egyes léböjt kúrák akár életveszélyes szövődményekkel járhatnak.

2634

Fésűs Nelly: Bár a genetika nekem sokat adott, szükség van segítségre

Fésűs Nelly tudatosan figyel az egészségére. A kétgyermekes anyuka élete csupa pörgés és rohanás, és bár tisztában van vele, hogy hogyan kellene étkeznie, és be kellene iktatnia a rendszeres mozgást, erre nincs mindig lehetősége. Mégis megtalálta a megoldást, hogy 100%-osan jól érezze magát.

2628

TV2 Mokkában az Alakbarát Karácsonyról

A TV2 Mokkában hasznos tippeket adott Dr.Gajdács Ágnes obezitológus szakorvos az egészséges és alakbarát karácsony megvalósításához.

2625

Nekem bérletem van a karcsúságra!

MediFat Karácsony 2017