Hírek, újdonságok

3077

A legjobb fogyókúra a fogyni vágyók szerint 2022-ben

A MediFat Ideális fogyókúra kutatás eredményei alapján.

3072

Véget ér a TV2 ikonikus sorozata, a Jóban Rosszban!

Búcsúzik a képernyőkről Csillagkút és a Csillagvirág Klinika. Mi is nosztalgikus érzésekkel emlékezünk a sorozatra, hiszen az elmúlt 17 évben a Jóban Rosszban szereplői közül alatt sokan választották a MediFat orvosi elektrolipolízis zsírbontó kúrát karcsúsodásra, jó formájuk elérésére, megőrzésére.

3067

Covid tájékoztató

Tájékoztatjuk tisztelt pácienseinket, hogy a hatályban lévő jogszabályok szerint rendelőnkben továbbra is kötelező a maszk használata mind az ott dolgozók, mind pedig a hozzánk érkező betegek és kísérőik számára. Kérjük szíves megértésüket és az előírás betartását!

3064

Lehet a súlyfelesleg egészséges? Vannak a testpozitivitásnak árnyoldalai?

A Marie Claire izgalmas témát jár körbe a téma szakértői, dr. Gajdács Ágnes belgyógyász, obezitológus főorvos, túlsúlygyógyász, a MediFat Klinika igazgatója és prof. Csabai Márta egészségpszichológus segítségével.

3056

Fogadalomtól a célok megvalósításáig. Célmegvalósító sorozat a sikerért 4 részben

A fogadalmak 65-70%-át már az első 10-12 napon belül, 10-15 %-át pedig a 4. hét végéig feladják. Hosszú távon, egy éven belül csupán 5-6% tart ki az újévi fogadalma mellett. Dr. Gajdács Ágnes szerint nagyon jó stratégiát kell kialakítani ahhoz, hogy a fogadalmainkat sikerüljön megvalósítani.

3053

Nincs Karácsony hízás nélkül! Vagy mégis?

Fél, hogy felszalad néhány kiló az ünnepek alatt? Itt a megoldás!