Hírek, újdonságok

2883

!!! Bejelentés !!!

Kedves pácienseink és leendő pácienseink! A járványügyi helyzet és ahhoz kapcsolódó intézkedések miatt szeretnénk bejelenteni, hogy 2020. március 18-tól a MediFat rendelést előre nem látható ideig szüneteltetjük, tehát a holnapi, 2020.03.19-i rendelést már nem tartjuk meg.

2876

Drasztikusan megnőtt az elhízottak száma: mára 650 millió felnőttet és 125 millió gyereket érint

Az egész földgolyón átívelő összefogás tanúi lehetünk a mai napon az elhízás-járvány megállítása érdekében. Az új időpontban, 2020. március 4-én megrendezésre kerülő első, egyesített Elhízás Világnap Észak-Amerika, Európa, Ázsia, Dél-Amerika, Óceánia, Afrika Elhízástudományi Társaságai, és más, elhízással foglalkozó szövetségek, egyesületek, illetve a Nemzetközi Diabetes Szövetség összefogásából született meg, mert egyértelművé vált, hogy csak egyesült erővel van esély az elhízás krízis megoldására. Az új Elhízás Világnap jelentőségéről kérdeztük Dr. Gajdács Ágnes belgyógyász, obezitológust, a MediFat igazgatóját.

2870

Össztűz a zsírfeleslegre – komplex orvosi fogyókúra

Dr. Hevesi Kriszta és Dr. Gajdács Ágnes tanácsai a sikeres fogyáshoz 3. rész Motiválóan gyors, mégis egészséges fogyás holisztikus, személyre szabott orvosi fogyókúrával. Miért érdemes szakítani a halogatással?

2860

Hirtelen fogyás előnyök, hátrányok

„Hirtelen fogyni, mindenki ezt szeretné, ám ez veszélyes, nem is kicsit... Hogy mit mond a szakember és hogy mit tehet az, aki folytonos súlyingadozással küszködik, most megtudhatják.”

2844

A fogyás fejben dől el!

Két pszichológiai tényező, ami biztosan befolyásolja a fogyókúra sikerét. Dr. Gajdács Ágnes és Dr. Hevesi Kriszta tanácsai a sikeres újévi fogyáshoz 2. rész