MediFat Magazin

2823

Csípőtáji elhízás - mi a teendő?

A fenéktájon lerakódó zsírpárnák - tehát a csípőtáji (ginoid) elhízás - a Magyar Orvosi Wellness és Prevenciós Társaság táplálkozási és életmódbeli szokásokat vizsgáló felmérésének adatai szerint a vizsgált nők 65%-ára jellemzőek. A változó kor beköszöntével a ginoid típusú nők esetében a hasi zsírpárnák is növekedésnek indulnak, és az érintettek kb. 1/3-ában kombinált típusú elhízás alakul ki.

2019.11.26

1386

Életkorunk tükre – fókuszban a felkar

Megereszkedett bőr, karemeléskor lógó bőrredők, formátlan, kelt tészta kinézetű felkar, narancsbőr a karon és vállon, szorossá váló ruhaujjak. A húszas életévek végétől kezdve az aktívan (felsőtestre is!) sportoló hölgyek kivételével minden nő számára ismerősek ezek a tünetek.

2013.11.13

1134

Popsiformálás felsőfokon

Növekvő csípő, nagy fenék, lovaglónadrágszerű külső comb és összedörzsölődő belső comb a nők nagy részének fokozatosan megvalósuló rémálma.

2013.02.11

  1135

  Cellulit és a comb

  A szép combokról a nők többsége csak álmodozhat. A combizmokat formáló célirányos gyakorlatok, az intenzív edzésmunka gyönyörű izmokat eredményez (a combizmok ugyanis gyorsan formálhatóak), az esztétikumot azonban erősen rontja a néhány jellegzetes helyen elhelyezkedő zsírpárna és még inkább a cellulit.

  2013.02.11

  1133

  Fókuszban a has

  Fogyás vagy alakkorrekciós igény esetén a választható testrészek között abszolút első helyezett a has. Ennek oka, hogy férfiak esetében 100%-ban, nőknél pedig az esetek 1/3-ában a has a genetikailag meghatározott elsődleges zsírraktározási hely, és nők esetében a klimaktérium után az egyébként csípőtájra raktározók 40%-ában a has is csatlakozik az addigi zsírraktárakhoz.

  2013.02.11

  1131

  Nemzetközi bölcsességek az evésről

  Az emberiség talán minden népcsoportját foglalkoztatta a helyes táplálkozás megfelelő kivitelezése. A hosszú megfigyelt évek tapasztalatai ezután megalkották a maguk bölcsességeit az étkezéssel kapcsolatban. Ezekből szemezgetve, íme néhány az evéshez köthető hasznos jótanács.

  2013.02.11

  1132

  Fogyás orvosi segítséggel

  A szépészetben dolgozó fodrászok, műkörmösök, kozmetikusok többsége már szembesült munkája során azzal, hogy a hiába szépítette meg vendégét, az mégis boldogtalan maradt túlsúlya vagy zavaró helyi zsírpárnái miatt. A testkezelésekkel foglalkozó kozmetikusok, masszőrök gyakran tapasztalják, hogy bizonyos vendégek esetében megáll a tudomány, az eredményességhez orvosi segítség lenne szükséges. A rendelkezésre álló orvosi módszerek közül három eljárás emelendő ki: a zsírszívás, a mezoterápia és az orvosi zsírbontó módszer.

  2013.02.11

MediFat TV

Lejátszás

VV Kinga alakformálása - Az eredmény

A Való Világ megosztó női szereplője mosolyogva beszél arról a rendkívüli fotózásról, mely minden csinos nő álma. Mindezt a gyönyörűen visszanyert alakjának magabiztosságában...

még több videó

Kövessen minket a Twitteren is! Folyamatosan frissülő videók a MediFat YouTube csatornáján Iratkozzon fel hírlevelünkre!