Esetleírások

A fogyás nemcsak a testemre, de a lelkemre is hatott

Barbara 9 kilót fogyott a MediFat segítségével

tovább olvasom

Mi a jó az őszben? Kezdődik az intenzív szépülés szezonja!

Ki gondolná, hogy sokan alig várják október közepét, amikor kezdetét veszi a fényszegény időszak?! Pedig így van, hiszen ilyenkor kezdődik az intenzív szépülés főszezonja. Itt az idő a fiatalodásra, a nyári napozás kedvezőtlen nyomainak eltüntetésére. Ebben az időszakban végre megszabadulhatunk az arcunkon levő hajszálér-tágulatoktól, rozaceától és a lábainkat elcsúfító seprűvénáktól.

tovább olvasom

Hogyan lehet háromszor annyit karcsúsodni ugyanannyi idő alatt?

tovább olvasom

Szeptemberi rekord : Erika közel 10 kilós karcsúsodása

Egyik kedvenc feladatunk, amikor hónap végén átnézzük a mérési adatokat, és kiderül, ki fogyott legtöbbet az adott hónapban. Idén szeptemberben Erika lett a csúcstartó, aki megmutatta, hogy némi odafigyeléssel 40 felett is könnyen lehet fogyni, karcsúsodni.

tovább olvasom

Dorottya 7,9 kilót fogyott a MediFat® Fogyókúra segítségével

A csípőtáji elhízás a nők 65%-ára jellemző. Ez az elhízás típus nem hordoz magában olyan komoly veszélyeket, mint a hasi típusú elhízás, de a vénás- és nyirokkeringési zavarok és az alsó végtagi izületi problémák viszonylag gyakran előfordulnak.

tovább olvasom

Alma típusú elhízás

tovább olvasom

Andrea és Péter egy last minute nyaralás miatt fogyott

MediFat® Last Minute Fogyókúra Ultragyors alakformálás nyaralás előtt és további fogyás nyaralás közben és után

tovább olvasom

Nóra: Szépen fogytam és végre az emésztésem is rendben

tovább olvasom

Szilvia: Ismét beleférek a motoros ruhámba!

tovább olvasom

Juli és a mínusz 8,5 kg!

A nagy visszatérő

tovább olvasom

MediFat Klubrendszer

A MediFat egyik legfontosabb védjegye a MediFat Zsírbontó Kúra mellett mindig is a barátságos klubhangulat volt. Klubtagjainknak  regisztráció után személyes oldalukon exkluzív szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek segítenek még hatékonyabbá tenni az alakformálást. Három Klub, hasznos szolgáltatások, információk egész tárháza 3 egymásra épülő szinten a MediFat Klubrendszerben! Csatlakozzon ingyenesen Ön is!

Bővebben

Bejelentkezés kezelésre

Jelentkezzen be kezelésre online! Néhány perc alatt könnyedén és gyorsan időpontot tud foglalni első vagy következő MediFat Elektrolipolízis kezelésére. Kattintson tovább!

Bővebben

Kalkulátorok

Kíváncsi arra, hogy mennyi  az ideális testsúlya,  jelenlegi testösszetétele,  testzsír százaléka, vagy hány kilót kell leadnia, hogy az ideális értékeket elérje? Regisztráljon  a MediFat Premier Klubba, és rövidesen igénybe veheti a MediFat  díjmentes Testszemle szolgáltatását, vagy tájékozódjon önállóan a MediFat Fogyókúra Kalkulátorok segítségével!

Bővebben

MediFat TV

Lejátszás

Oszter Alexandra

Család-barát: Babasarok - Szülés utáni túlsúly interjú Oszter Alexandra színművésszel

"Most, a sok próba, fellépés és anyai teendők közt Dr. Gajdács Ágnes segít abban, hogy formában maradjak. Hiába edz és táplálkozik helyesen az ember, kell plusz segítség!”

- Fésűs Nelly