mutass mindenkit!

MediFat Sztártabló

következő előző
643

Juhász Adrienn

Mit köszönhetek a MediFat-nek? Nagy szó, de igaz: önmagamat. Azt, hogy az a majdnem 80 kg-os lány visszaváltozhatott az 52 kg-os valódi Adrienné, igaz, nem varázspálca ütésre, hanem több hónap kitartó munkájának és a MediFat Zsírbontó kezeléseknek köszönhetően. Hálát és szeretetet érzek, ha a MediFat két orvosára, Ágira és Lacira gondolok. Köszönöm.

Juhász Adrienn újra 52 kg! Az elvesztett 28 kg nyomában

Az utóbbi évek leglátványosabb fogyása a médiában

 

Juhász Adrienn számtalan szép szerepben csillogtathatta meg tehetségét a Miskolci Nemzeti Színház és a Nemzeti Kamara Színház színpadán. Az emberek többsége mégis a Jóban Rosszban sorozat Elvira nővéreként ismeri a színésznőt.

A felé irányuló felfokozott figyelem oka az, hogy Adrienn produkálta az utóbbi évek leglátványosabb média-fogyását, amit a nézők a sorozatbeli szereplése miatt szinte napról napra követhettek végig.

Nem csalás, nem ámítás az, ami történt: Adrienn néhány hónap alatt 28 kg súlyfelesleget dobott le magáról. A hihetetlen kaland akkor kezdődött, amikor a néhány éve még nádszálvékony, 53-kg-os Adrienn elérte a 80 kg-os toleranciahatárt. Több fogyókúra kísérlettel a háta mögött elkeseredetten kereste a megoldást, amit végül barátnője, Vad Kati szállított a számára.

Kati ugyanis ekkor már megszabadult zavaró zsírpárnáitól a MediFat Elektromos Zsírbontás segítségével, ezért 100%-osan biztos volt abban, hogy Adriennek is erre a kezelésre van szüksége. Adrienn azonnal döntött, és ezzel becsukott maga mögött egy ajtót: az önsajnálat és a hízásba menekülés kapuját.

A változás nem volt könnyű, hiszen annak, aki naponta csak egyszer evett, és ráadásul éjfél után, bizony nehéz átállni a rendszeres étkezésre, a tudatos bevásárlásra, és a főzőcskézésre. A kifogások keresése 2-3 hétig tartott, de aztán, szinte varázspálca ütésre, hirtelen minden a helyére került, és működni kezdett.

AzElektrolipolízis kezelések hetente 2 napon 1-1 órát vettek igénybe, ez még a legfeszítettebb munkatempó mellett is bevállalható volt. A személyre szabott étrendi ajánlás pedig egy játékos kulináris felfedező utat jelentett Adriennek, a szervezettség pedig szintén jól jött. A kilók gyorsan olvadni kezdtek, az ismerősök és barátok pedig lelkesen észlelték a változást. Az viszont még Adrienn számára is meglepetést okozott, hogy életében először onnan tudta leadni a felesleges zsírt, ahonnan szerette volna, ezért az irányított fogyásnak köszönhetően alakja még jobb lett, mint annak idején.

Adrienn nyárra elérte, sőt kicsit túl is szárnyalta a kitűzött célt, 52 kg lett ismét. A nézők számára szinte hihetetlen, hogy Adrienn ilyen rövid idő alatt minden szenvedés és önsanyargatás nélkül ennyit fogyott. Azóta szinte minden nap megállítják az utcán, és a lenyűgöző fogyókúrája receptjét kérik tőle. Adrienn azóta is tartja a súlyát, és remekül érzi magát a bőrében. Példája pedig mindenkinek azt üzeni, hogy nincs lehetetlen. Kell az elhatározás, egy jó módszer, és a siker nem marad el. 

643

Juhász Adrienn őszinte vallomása súlyproblémáiról

További sztárok vallomásai a MediFat Zsírbontó módszerről:

643

Juhász Adrienn őszinte vallomása súlyproblémáiról

tovább
659

Tatár Csilla

tovább
579

Janza Kata ismét az Elizabeth címszerepében

tovább
665

Brózik Klári

tovább
589

Ónodi Eszter

tovább

Még több híresség vallomása