mutass mindenkit!

MediFat Sztártabló

következő előző

Szulák Andrea és a 12 kiló fogyás története

Engem csak egy dolog zavar. Az, hogy a MediFat módszer már 20 éve sikeresen működik, de én csak a kislányom születése óta tudok róla.

Te jó ég! Ha hamarabb megismerem ezt a módszert, mennyi szenvedéstől, kudarctól, megaláztatástól szabadulhattam volna meg!

Mielőtt nekiálltam, hogy megírjam az én történetemet a fogyásomról, előbb átnéztem a többi híresség önvallomását is.

Hihetetlen, hogy mennyire hasonlóak vagyunk, még a különbözőségeinkben is! Szinte mindenki tudja az okát a saját „gömbölyűségének” – pl. genetika, szülés utáni testi-lelki változások, stressz, stb. – mégis küzdünk, nap, mint nap küzdünk, hogy némi kis eredményt elérjünk ebben a szinte lehetetlennek látszó harcban.

Engem csak egy dolog zavar. Az, hogy a Medifat módszer, és a szépségklinika már majd 20 éve sikeresen működik, de én csak három éve – a kislányom születése után – tudok róla!

Te jó ég! Ha én hamarabb megismerem ezt a módszert, mennyi, de mennyi szenvedéstől, kudarctól és megaláztatástól szabadulhattam volna meg!!!

Szerencsémre azonban, pont a legjobb időben hozott össze a sors Dr. Gajdács Ágnessel, aki azóta mint egy igazi jó barátnő hol szeretettel, hol szigorúan, de mindig hitelesen és szakszerűen segít át a nehezebb periódusokon, mert azért valljuk be, ilyen is van.

Mindenesetre az tény, hogy összességében közel 12 kilótól szabadultam meg úgy, hogy sem koplalnom, sem gyötrődnöm nem kellett, és szinte létformámmá lett ez a módszer, és ami a legfontosabb, a táplálkozási tanácsok beépültek a mindennapjaimba!

A lelkesedésem, mostanában kezd ismét szárnyakat kapni, mert egy úgynevezett súlytartó fázis után ismét megindult a fogyásom, és a cél még tíz kilót leadni!!!

A barátnőim egyre intenzívebben érdeklődnek a módszer iránt, csak aztán nehogy még nagyobb tolongás legyen majd a MediFatnél, hiszen már így sem volt egyszerű időponthoz jutni!

További sztárok vallomásai a MediFat Zsírbontó módszerről:

Kökény Aranka álomalakjának titka

tovább

Balázs Klári és a csodaturmix

tovább

Brózik Klári

tovább

Lóránt Krisztina

tovább

Liptai Claudia beszámol fogyásáról

tovább

Még több híresség vallomása