mutass mindenkit!

MediFat Sztártabló

következő előző

Csisztu Zsuzsa - egy igazi nő

Hogyan nyerte vissza Zsuzsa a szülés előtti formáját?
Csisztu Zsuzsa szerkesztő-műsorvezető, gyermeke születése óta már nemcsak médiaszemélyiség, hanem boldog anyuka is. Zsuzsa azonban nemcsak anya, hanem igazi nő is, aki mindig sokat adott arra, hogy tornász pályafutása alatt szerzett irigylésre méltó alakját megőrizze, és ez a szülés utáni időszakra is érvényes. Zsuzsa hiszi és vallja, hogy egy igazi nőnek a terhesség alatt és a szülés után is törődnie kell magával, hogy párját ugyanúgy el tudja varázsolni, mint a gyermek érkezése előtt.

-A terhesség alatti súlygyarapodást tekintve abszolút az ideális zónában maradtál, ezért nem volt nehéz a szülés után visszanyerni a kiindulási súlyodat.

-Ez így van, a szoptatás alatt az a pár kiló gyorsan leolvadt rólam. De én is szembesültem azzal, hogy a szülés után valamennyit változik az ember alakja, ami esetemben azt jelentette, hogy a hasam talán nem volt olyan feszes, olyan formás, mint előtte. Nem vagyok híve a radikális beavatkozásoknak, ezért olyan eljárást kerestem, ami műtét nélkül rendezi a problémámat. Liptai Claudiától hallottam a MediFat Zsírbontó Módszerről, és a próba mellett döntöttem.  Azért volt szimpatikus az eljárás, mert nekem nem volt súlyfeleslegem, tehát nem akartam fogyni, hanem célzottan a hason lévő kisebb fölöslegtől szerettem volna megszabadulni.

- Te mindig nagyon elfoglalt vagy, rengeteg időt töltesz kisfiaddal, a médiában rendszeresen szerepelsz és még jogi egyetemre is jársz. Hogy tudtad a kúrát beiktatni az életedbe?

- Kétségtelenül igényelt némi háttérmunkát, de azért hetente kétszer 1 óra kezelési idő bele kell hogy férjen az ember életébe, ha nagyon akarja. A kezelések alatt pedig tudtam tanulni, vagy ha nagyon fáradt voltam, akár szundítani is. A kúra része egy személyre szabott étrendi ajánlás, de ez nekem nem jelentett külön odafigyelést, mert előtte is hasonlóan étkeztem.

-Most fejeződött be az első kúrád. Meg vagy elégedve az eredménnyel? Milyen változást tapasztaltál?

- Nagyon elégedett vagyok. A kúra alatt közel 2 kg zsírt adtam le, kifejezetten a hasi területről, és szinte hihetetlen, de  12 centiméterrel lett karcsúbb a derekam. Annak is nagyon örültem, hogy a speciális MediFat áramcsomagok hatására nemcsak a bőr alatti zsírréteg olvadt le, hanem a terhesség során kicsit meglazult bőr is visszafeszesedett. A hasam olyan lett, mint új korában. Hála a kezelésnek, azok a kedvenc nadrágok, szoknyák is jók rám, amiket még jóval a terhesség előtt hordtam. A sikeren felbuzdulva azonban most a lábamon található néhány seprűvénáktól is szeretnék megszabadulni.

Sajnos sportoló koromban többször műtötték mindkét térdemet, és a térdemen lévő hegek körül seprűvénák bukkantak elő, a terhesség pedig újabb hajszálerek kialakulásához vezetett. Mivel nagyon finom, vékony bőröm van, ezek a hajszálerek nagyon látszanak, és bevallom, meglehetősen zavarnak. A Veinwave kezeléssel ezeket az igen vékony erecskéket el lehet tüntetni szinte fájdalom nélkül és nagyon jó hatásfokkal. Az első kezelésen túl vagyok, és már látható a változás. Nagyon jó érzés, hogy ilyen rövid idő alatt sikerült visszanyernem a régi formámat, ennek a kitűnő módszernek köszönhetően!

Csisztu Zsuzsa

További sztárok vallomásai a MediFat Zsírbontó módszerről:

Vad Katalin (Michelle Wild)

tovább

Ábrahám Edit

tovább

Makány Márta

tovább

Balázsovits Edit

tovább

Laky Zsuzsi

tovább

Még több híresség vallomása