Brigi blogja

7. rész - Győzelem: 5,5 kilót fogytam

Győzelem – 5,5 kilót fogytam!!!

tovább olvasom

6. rész - Az alakbarát bevásárlás trükkjei

Nem is gondoltam, hogy a bevásárlásnak is vannak alakbarát trükkjei. A MediFat kúra alatt viszont ezekre nagyon gyorsan megtanítanak, hogy innentől fogva már minden bevásárlást alakbarát módon végezhessem.

tovább olvasom

5. rész - a MediFat étrend

Az utolsó bejegyzésben már elárultam, féltem attól, hogy a számomra még ismeretlen MediFat étrendtől nem leszek-e éhes, elég szénhidrátot tartalmaz-e, nem térnek-e vissza a régebbi rosszullétek, mert eddig 160 g szénhidrát IR diétára voltam beállítva.

tovább olvasom

4. rész - Az első MediFat elektrolipolízis kezelésem

A MediFat Módszer egyik fő alkotóeleme az orvosi elektrolipolízis kezelés, egy olyan speciális zsírbontó módszer, ami a bőr alatti zsírpárnák kezelésére szolgál.

tovább olvasom

3. rész - Tűfóbiás vagyok

Ennek ismeretében jogosan vetődhet fel a kérdés: miért a tűs elektrolipolízis kezelést választottam? A kezelés eredményessége nagyon vonzerőt jelentett, a MediFat Tűfóbia Garancia pedig megnyugtatott.

tovább olvasom

2. rész - Utálom a mérleget

Napokig bújtam a honlapot, nézegettem a sztártablót (rengeteg sztár, köztük Keleti Andrea, Ábrahám Edit, Cserpes Laura, Szulák Andrea, Liptai Claudia mind itt fogytak!) és elolvastam mindent, amit az elektrolipolízisről találni lehet a neten - így döntöttem el, majd készültem fel az első MediFat kezelésre.

tovább olvasom

1.rész. Előzmények

Inzulinrezisztencia, pajzsmirigy problémák – nem a levegőtől híztam!...

tovább olvasom

MediFat Klubrendszer

A MediFat egyik legfontosabb védjegye a MediFat Zsírbontó Kúra mellett mindig is a barátságos klubhangulat volt. Klubtagjainknak  regisztráció után személyes oldalukon exkluzív szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek segítenek még hatékonyabbá tenni az alakformálást. Három Klub, hasznos szolgáltatások, információk egész tárháza 3 egymásra épülő szinten a MediFat Klubrendszerben! Csatlakozzon ingyenesen Ön is!

Bővebben

Bejelentkezés kezelésre

Jelentkezzen be kezelésre online! Néhány perc alatt könnyedén és gyorsan időpontot tud foglalni első vagy következő MediFat Elektrolipolízis kezelésére. Kattintson tovább!

Bővebben

Kalkulátorok

Kíváncsi arra, hogy mennyi  az ideális testsúlya,  jelenlegi testösszetétele,  testzsír százaléka, vagy hány kilót kell leadnia, hogy az ideális értékeket elérje? Regisztráljon  a MediFat Premier Klubba, és rövidesen igénybe veheti a MediFat  díjmentes Testszemle szolgáltatását, vagy tájékozódjon önállóan a MediFat Fogyókúra Kalkulátorok segítségével!

Bővebben

MediFat TV

Lejátszás

Hogyan lehetnek sikeresek az újévi fogadalmak?

A leggyakoribb újévi fogadalmak képzeletbeli dobogóján évek óta első helyezett a fogyás. Dr. Gajdács Ágnes obezitológus, testsúlygyógyász szakorvos úgy véli, a fogyásra vonatkozó...

"Most, a sok próba, fellépés és anyai teendők közt Dr. Gajdács Ágnes segít abban, hogy formában maradjak. Hiába edz és táplálkozik helyesen az ember, kell plusz segítség!”

- Fésűs Nelly