mutass mindenkit!

MediFat Sztártabló

következő előző
572

Csak fogyok és fogyok... Cseke Katinka és a mínusz 20 kg története

Végső elkeseredésemben nyújtott reménysugarat a MediFat, amikor már elviselhetetlennek éreztem, hogy 57 kg-os bombázó helyett egy 100 kg feletti elhízott asszonyság néz vissza rám a tükörből. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy könnyű volt az önsajnálatból kivergődni, és tenni is a fogyásért, de a Doktornő és Doktor Úr nemcsak a testemet, hanem a lelkemet is kezelte. Közel 20 kilóval könnyebb lett nemcsak a testsúlyom, de az életem is.

Cseke Katinka színésznő, aki a humor és a katarzis, a tánc és az ének eszközeit nap mint nap használja a színpadon és a filmvásznon a néző elvarázsolása érdekében. Híres szerepei, a Képzelt riport, a Charley nénje, a Hippolyt a lakáj vagy a Glamour meghozták számára a sikert, az egész ország azonban mégis egy reklám kapcsán ismerte meg a nevét.
Katinka az állati dokis (CIB Bank) reklám jó humorú, molett asszisztensnőjét alakította, és a nézők hamar szívükbe zárták a karakterét.
Bármilyen meglepő, néhány éve Katinkának esélye sem lett volna, hogy megkapja a teltkarcsú asszisztensnő szerepét, hiszen 56 kg-os szőke bombázó volt. Hogyan kúsztak fel alattomosan a kilók, és mi kellett ahhoz, hogy több év sikertelen fogyókúra után végre visszakapja a reményt?

Az 56 kg-os bombázó

"Sem a színművészeti elvégzése alatt, sem szolnoki színésznő koromban nem gondoltam volna, hogy nekem valaha súlyproblémáim lesznek. Ha a 60 kg-os súlyt ebben a időszakban elértem volna, biztos kiakasztott volna, hiszen a versenysúlyom 54-55 kg körül mozgott. Persze ennek megvolt az oka, hiszen Szolnokon sikeres színésznő voltam, elképzelhetetlenül sokat dolgoztam, a zenés-táncos szerepek, a sok mozgás pedig jól karban tartja az embert, és emellett az evés nem volt központi kérdés az életemben.

Aztán jött a nagy szerelem, Norbival, későbbi férjemmel egy pillanat alatt egymásba habarodtunk. Norbi táncos, ezért érthető, hogy én még vékonyabb lettem, egy igazi szőke bombázó. Összeházasodtunk, és rövidesen bekopogtatott a gólya is, megszületett a gyönyörű kislányunk, Panna.

A gömbölyödő családanya

Nagy volt a boldogság, amikor Panna megszületett. A terhesség alatt nem híztam sokat, azt hittem, gyorsan leadom a "babahájat". Ennek azonban volt egy akadálya: a Pannával otthon töltött három év alatt túlságosan jól belejöttem a háziasszony szerepbe. Én ugyanis maximalista vagyok, ezért teljes erőbedobással vezettem a háztartást, takarítottam, mostam, főztem a legfinomabb ételeket, kényeztettem a családomat. A kislányommal rengeteget játszottam, élveztem az együtt töltött perceket, és közben észre sem vettem, hogy az összes ruhámat kihíztam. Ekkor már nem volt számomra létfontosságú a tökéletes megjelenés, ezért inkább az otthon és a játszótéren egyaránt kényelmes ruhákat részesítettem előnyben, a magas sarkú cipőimet és a sminkkészletemet elnyelték a szekrények.

Mire Panna óvodás lett, már nagyon vágytam a színészi munkára, de nem kaptam az elképzeléseimnek megfelelő felkérést, így aztán várakoztam. Szinte hihetetlen volt, hogy nincs szerep a számomra, amikor régebben olyan nagyságokkal játszottam együtt, mint Törőcsik Mari, Garas Dezső vagy Hernádi Judit. A meghallgatásokon mindig dicsérték a tehetségemet, de egyre többször céloztak arra is, hogy le kellene fogynom. Aki már próbálta, az tudja, hogy mit jelent munka nélkül, depressziósan, egyre gömbölyödve fogyókúrázni.

A koplalás és falás, fogyás és hízás, rövid remény és hosszú depresszió hullámzását egyre nehezebben viseltem. Egy szerencsém volt, a férjem szerelme és a kislányom szeretete tartotta bennem a lelket. Így telt néhány év, egyre kövérebb lettem, és ekkor jött az állatdokis reklámszerep, ahová éppen ilyen molett, jókedélyű karaktert kerestek.

Végre volt munkám, volt feladatom, és a nézőktől rengeteg pozitív visszajelzés érkezett felém. Megismertek az utcán, a boltban, sokszor beszélgetésbe elegyedtek velem a járókelők, és ez a szeretet nagyon doppingolt. Igen ám, de mivel megismertek, azt is láthatták, hogy az életben is gömbölyű vagyok, hiszen közben bekopogtatott hozzám a rémálomhatár, a 100 kg is, ezt pedig már elviselhetetlennek éreztem. Voltak napok, amikor fekete ruhában, arcomba fésült hajjal, a fal mellett osontam az utcán, hogy minél kevesebben vegyenek észre és bámuljanak meg. A túlsúly még hétköznapi emberként sem kellemes - hiszen nem kap az ember divatos ruhákat az alakjára, elmegy az önbizalma -, ismert emberként pedig egyenesen borzalmas.

A Zsírbontó Módszer nekem is segített!

Az évek során sok sikertelen fogyókúrás próbálkozásom volt, ezek szerintem alaposan hozzájárultak gyarapodó kilóimhoz. Tudtam tehát, hogy most biztosra kell mennem a módszer kiválasztásában. És akkor ismét jött a szerencse: megláttam Juhász Adriennt, aki a MediFat segítségével rengeteget (majdnem 30 kilót) fogyott, és azóta is tartja az 52 kg-os súlyát.

Ez kell nekem gondoltam, és másnap belevágtam a kúrába. A kezelés előtt testösszetétel meghatározást és különböző méréseket végeztek, így kiderült, hogy a súlyomnál csak egy borzalmasabb dolog van, az a testösszetételem, A sok fogyás-hízás miatt annyira elzsírosodtam, hogy majdnem elájultam az értékeimtől. Aztán elindult a kezeléssorozat, kiválasztottuk azt a testrészt, amiből a legjobban szeretnék fogyni, majd a bőr alatti zsírszövetbe bevezetett tűelektródákon keresztül olyan áramcsomagok jutottak a zsírpárnáimba, amelyek a zsírréteg fokozatos megkisebbedése mellett a bőrömet is feszesítik. Kaptam egy személyre szabott étrendi ajánlást is, tehát minden készen állt a fogyásra.

Minden, kivéve a lelkemet. A kúra elején ugyanis annyira elmerültem a depresszióban és az önsajnálatban, hogy az orvosi utasításokat felemás módon tartottam be. Ági (dr. Gajdács Ágnes) ezt gyorsan észrevette, és keményen, szigorúan kilendített ebből az állapotból. Most is emlékszem arra a beszélgetésre, ami helyre tette a lelkemet.

Már aznap "rákattantam" a programra, és a sikerek azonnal meg is érkeztek. Két héttel később Ági szólt, hogy a következő alkalomtól kezdve csak színes ruhákban, kisminkelve jöhetek a rendelésre, felejtsem el a fekete "álcázó" ruhákat és a háziasszony lelkivilágot. Megtettem, amire kért, és a következő alkalommal magas sarkúban, szolid sminkkel érkeztem, miközben évek óta ismét jó nőnek éreztem magam.

A fogyás együtt járt a könnyebb mozgással, futni kezdtem, és már élvezem is a szigetköröket. Amikor 90 kg alá ment a mérleg nyelve, majdnem sírva fakadtam örömömben, és végre elhittem, hogy Adriennhez hasonlóan én is elérhetem a néhány évvel ezelőtti súlyomat. Öröm volt az is, hogy a reklám újabb részének forgatásakor már látványosan vékonyabb voltam, és erről visszajelzések is érkeztek.

Most 82 kg vagyok és ezt a fogyást 2 kúra alatt értük el! Napról napra, hétről hétre apadnak a kilóim, és nem adom fel, amíg a versenysúlyomat, az 56 kg-ot el nem érem. Elfogadtam azt is, hogy a fogyás nem megy magától, tenni is kell érte, de a heti 2x1 óra kezelés, és az étkezésem megszervezése, az életstílusom tudatossá tétele csekély ár a leadott kilókért."

További sztárok vallomásai a MediFat Zsírbontó módszerről:

1122

Cserpes Laura látványos megújulása

tovább
603

Mérai Katalin szülés után újra bikiniformában

tovább
620

Balázsovits Edit

tovább
591

Dobrády Ákos

tovább
643

Juhász Adrienn őszinte vallomása súlyproblémáiról

tovább

Még több híresség vallomása